Bloemen kleuren je dag

De bel gaat en als u opendoet staat daar een bloemist met een kleurrijk boeket. Het is een bedankje van een vriend omdat u heeft geholpen met de verhuizing. Wij weten zeker dat er dan een glimlach op uw gezicht verschijnt. Maar ook op minder vrolijke momenten kunnen bloemen veel betekenen. Bloemen maken je blij en bloemen geven troost, bloemen kunnen altijd.

Bloemstukken voor elke gelegenheid

Naast gewone boeketten maken wij bruidsboeketten en rouwwerk. We selecteren met passie de mooiste bloemen en stellen boeketten en bloemstukken geheel naar uw wensen samen. Ons bloemenassortiment wisselt met het seizoen. Wilt u iets bijzonders? Vraag het dan vooral, dan doen wij er alles aan om iets te maken dat aan uw wens tegemoetkomt. Bij ons krijgt u altijd waar voor uw geld. U bent van harte welkom in onze winkel, maar u kunt ook direct online bestellen.

Bloemen elders in Nederland laten bezorgen?
Geen probleem. Klik op bloemen bestellen en wij regelen de rest. Wij werken samen met Wy bloemisten, samen zorgen we ervoor dat we door heel Nederland bloemen kunnen laten bezorgen.